Onderhoudsadvies

Wassen: Soft Stuff dekens kunnen op een hoge temperatuur (tot 60 graden) worden gewassen, wat ideaal is voor het verwijderen van bacteriën of huisstofmijt. De dekens zijn droogtrommelbestendig.

Naleven van de volgende tips verlengt de levensduur van de Soft Stuff deken: Gebruik altijd een “color” wasmiddel. (een wasmiddel met optisch wit maakt de deken witter). Mocht er een ‘lusje’ in de deken zijn ontstaan, dan adviseren wij dit met een schaar zover mogelijk af te knippen én dus niet de lus er verder uit te trekken. Houd dekens verwijderd van scherpe of stekelige voorwerpen zoals rieten manden en voorwerpen met uitstekende scherpe delen om lussen in de deken te voorkomen.

De Soft Stuff deken is vervaardigd met de beste katoengarens en millieu/lichaamvriendelijke kleurstoffen. Uiteraard voldoet dit product aan alle millieu- en gezondheidsrichtlijnen. Soft Stuff dekens zijn geverfd met zogenaamde indanthren kleurstoffen. Deze kleurstoffen zijn speciaal ontwikkeld om na vele malen wassen hun kleur te behouden.